Siirry pääsisältöön

Hakametsä Sport Campus keräsi käyttäjien ja sidosryhmien näkemyksiä vastuullisuudesta

Hakametsä Sport Campuksen yksi perusperiaatteista on vastuullinen toiminta. Hankkeen vastuullisuustavoitteita ja -toimenpiteitä suunnittelee ja vie eteenpäin eri alojen asiantuntijoista koottu työryhmä, jota koordinoi Tampereen kaupunki. Vastuullisuustyö on jatkuvaa ja sekin nousee aina uudelle tasolle, vastaamaan ympäröivän maailman tarpeisiin.

Hakametsä Sport Campuksen vastuullisuussuunnitelmaa vuosille 2023-2026 laaditaan yhdessä Sitowisen kanssa. Vastuullisuussuunnitelma tulee sisältämään Hakametsä Sport Campuksen vastuullisuustyön teemat, tavoitteet, toimenpiteet ja mittarit toimenpiteiden edistymisen seuraamiseksi. Vastuullisuussuunnitelma ohjaa hankkeessa tehtävää työtä ja toimii päätöksenteon tukena.

Vastuullisuussuunnitelman perusta on olennaisuusanalyysi. Analyysissä tunnistetaan Hakametsä Sport Campuksen keskeiset sidosryhmät ja sidosryhmien tärkeinä pitämät vastuullisuusteemat ja -asiat sekä määritellään näiden pohjalta vastuullisuustyön olennaisimmat aihealueet. Tähän mennessä on kartoitettu sidosryhmien tärkeinä pitämiä vastuullisuusteemoja ja tavoitteita haastatteluilla, joita on täydennetty hankkeen vastuullisuustyöryhmän työskentelyllä. Lisäksi sidosryhmien ja käyttäjien näkemyksiä tärkeimmistä vastuullisuuskysymyksistä kartoitettiin laajemmin kyselyllä kesän 2023 ajan.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään Hakametsä Sport Campus -hankkeen vastuullisuussuunnitelman teemojen ja tavoitteiden määrittämiseksi.

Vastuullisuustyöhön liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä suunnittelija Oona Haimiin, etunimi.sukunimi@tampere.fi tai 044 4811 544.