Siirry pääsisältöön

Yleisölle

Hakametsän alue uudelle tasolle

Hakametsä Sport Campus kehittyy kasvun paikaksi, jonne jokainen on tervetullut viihtymään, liikkumaan ja nauttimaan monipuolisesta urheilun ja hyvinvoinnin alueesta. Hakametsä Sport Campuksen katse on eteenpäin, ja suunta ylöspäin.

Tutustu ja lataa
konsepti­esitys

Lähetä sähköpostisi alla olevalla lomakkeella ja lataa maksuton infopaketti. Löydät hyödyllistä tietoa hankkeesta, etenemisestä, tiloista ja toiminnoista.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Hyvinvointia
  Pirkanmaalle

  Hakametsä Sport Campus yhdistää urheilun merkityksen, viheralueiden virkistysmahdollisuudet sekä parhaat palvelut modernin kaupunkialueen muodossa. Hakametsän kampus on valmistuessaan monipuolinen kattavan palveluvalikoiman kokonaisuus. Perinteikäs tunnelma yhdistettynä laajoihin julkisiin ja yksityisiin liikuntapalveluihin sekä vilkkaat palvelu-, liike- ja opetustilat luovat kampusalueesta maailmanluokan keskuksen. Uusi sisäpalloiluareena, viihtyisät virkistys- ja viheralueet sekä virkistyspaikat lisäävät Hakametsä Sport Campuksen vetovoimaa, josta jokainen tamperelainen pääsee nauttimaan.

  Hakametsä yhdistää urheilun, virkistyksen ja asumisen.

  Ulkoalueet yhdistävät kampuksen erinomaiset pyöräilytiet ja kävelymahdollisuudet. Sijainti takaa hyvän saavutettavuuden bussi- ja raitiovaunuyhteyksin. Historiallinen Suomen ensimmäinen ja legendaarisin jäähalli säilytetään alueen maamerkkinä.

  Alueelle suunnitteilla mm.

  Visualisointi alueesta

  Hakametsä Sport Campus

  Aktiivisille

  Kuntoliikkujille

  Hakametsä Sport Campus tarjoaa loistavat puitteet kuntoliikkujille ja harrastajille. Kukoistava alue kattaa sekä jääurheilu- ja monitoimiareenoja että modernin sisäpalloiluareenan kuntourheilijoille, seuroille ja harrastajille. Liikkujien kokonaisvaltaisesta voinnista vastaavat alueen monipuoliset hyvinvointia tarjoavat palvelut hieronnoista terveydentilan ylläpitoon. Tarjoamalla sekä motivoivat urheilun harrastamisen tilat että kuntoliikuntaa tukevat hyvinvointipalvelut, Hakametsän alue on keskeisessä asemassa kunnon kohottamisessa ja elämänlaadun parantamisessa.

  Urheilijoille

  Hakametsä Sport Campuksessa liikunnan ja urheilun ystävä saa täysin uudentasoiset mahdollisuudet kehittymiseen. Alue antaa mahdollisuuden monipuoliseen ja korkeatasoiseen harjoitteluun huippu-urheilun keskittymänä. Hakametsän ympäristö haluaa tukea ja olla mukana kehittämässä parhaita olosuhteita harrastaa huipulle tähtäävää kilpaurheilua. Siksi uudet ja laadukkaat olosuhteet sekä modernit tilat Hakametsä Sport Campuksella tarjoavat kattavat mahdollisuudet tiellä menestykseen.

  Asukkaille

  Viihtyisä alue asukkaille

  Hakametsän kampusalueella voi nauttia sekä ulkoilusta viihtyisillä viheralueilla että monipuolisista liikuntamahdollisuuksista. Lähialueiden asukkaita palvelevat aktiviteettipaikat sijaitsevat kaikki kävelyetäisyydellä ja kannustavat harrastamaan monipuolisesti erilaisia kuntoliikunta- ja urheilulajeja. Julkisen liikenteen sujuvuus on taattu lähellä sijaitsevien liikenneyhteyksien kautta. Kattava palveluvalikoima antaa alueen asukkaille mahdollisuuden nauttia hyvinvointipalveluista helposti omassa asuinympäristössään.

  Uusia asuntoja

  Uusille asukkaille kampusalue tarjoaa yksilöllisiä ja monipuolia asuinvaihtoehtoja. Moderni kampus kattaa neljä uniikkia korttelia, joissa asumisen taso on taattu. Ikkunoista näkyvät alueen tyylikkäät viheralueet, ulkoilutilat ja vehreät virkistysalueet, jotka kohottavat koko lähialueen kiinnostavuutta. Käyskentely onnistuu myös maisemallisesti merkittävällä Hakametsän metsäalueella, joka säilyy ennallaan. Lisäksi alueen monipuolisuutta korostavat Hakametsän monitoimikortteli, laajat liiketilat ja palvelut monenlaisiin tarpeisiin. Itse kampusalue pysyy rauhallisena pysäköintirakennusten tarjotessa kattavat tilat autoilijoille.

  Tutustu
  asemakaavaan

  Haluatko nähdä mitä alueelle on suunnitteilla?
  Hakametsän urheilualueen uudistamista varten tehtävä asemakaavan muutostyö on käynnissä. Asemakaavan ehdotusvaiheen aineistot olivat nähtävillä 9.11.-11.12.2023. Asemakaavaan pääset tutustumaan oheisesta linkistä:

  Kaava-aineistot