Siirry pääsisältöön

Toimijoille

Liiketoiminta uudelle tasolle

Hakametsä Sport Campus rakentuu kansainväliseksi ja innovatiiviseksi huippu-urheilun, liikunnan ja hyvinvoinnin ekosysteemiksi, jossa kaikki on aivan uudella tasolla – ja paremmin kuin missään muualla. Tulevaisuudessa alue tarjoaa ainutlaatuiset puitteet yrityksille ja innovaatioille.

Hakametsä investoi
tulevai­suuteen

Sport Campus tarjoaa toimijoille mahdollisuuden olla siellä, missä tapahtuu. Nopeasti uudistuvan Kalevan ja Hakametsän alueelta löytyy yrityksille ainutlaatuista näkyvyyttä, runsaita asiakasvirtoja ja monipuolisesti erilaisia kohderyhmiä. Hanke tukee Tampereen kaupungin kasvustrategiaa ja tavoitteita joukkoliikenneväylän varrella sekä investoi liikkumiseen, harrastamiseen ja hyvinvointiin. Pian Hakametsään haluavat tulla kaikki; aina lapsista vanhuksiin sekä aloittelijoista huippu-urheilijoihin.

Ota yhteyttä

Toimijoiden on helppo onnistua kampuksella

Uudet tilat tuovat toimijoillemme maailmanluokan puitteet ja teknologiat liiketoimintaan ja tapahtumien järjestämiseen. Hakametsä muovautuu kumppaneidensa näköiseksi, ja tulee palvelemaan heidän tarpeitaan.

Yhteis­­suunnittelu­vaihe

Tule mukaan suunnittelemaan Hakametsä Sport Campuksen toimintaympäristöä, palveluita ja liiketoimintoja sekä tunnistamaan mahdollista yrityksesi roolia niissä!

Hakametsä Sport Campuksen kehittäminen uudelle tasolle jatkuu yhteistyökumppanimme innovaatioyhtiö Ideascoutin johtamalla yhteissuunnitteluvaiheella. Tämä koostuu kolmesta suunnittelutilaisuudesta, jossa alueen ekosysteemiä, liiketoimintaa ja palveluita tullaan suunnittelemaan yhdessä yritystoimijoiden sekä muiden kampuksen liiketoimintavirtojen ja tulevaisuuden palveluiden tuottamisesta kiinnostuneiden tahojen kanssa. Tervetuloa, toivomme osallistumistasi kaikkiin tilaisuuksiimme!

Suunnittelutilaisuuksien ajankohdat ja teemat:
13.12.2022 klo 9-14 Millainen ekosysteemi kampukselle syntyy?
24.1.2023 klo 9-12 Liiketoimintaan johtavat palvelut. Millaisia palveluita kampuksella tarvitaan? Miten palvelut voivat tukea toisiaan?
14.3.2023 klo 9-12 Liiketoimintamallit. Millaista liiketoimintaa kampuksella on mahdollista toteuttaa?

Mukana on hieno kattaus yrityksiä ja muita toimijoita – varmista paikkasi ilmoittautumalla suunnittelutilaisuuksiin alla olevasta linkistä.

Huom! 14.3. tilaisuus järjestetään Tampereen Sokos Hotel Tornissa, Ratapihankatu 43.

Ilmoittautuminen

Suunnitelmissa mm.

Tutustu ja lataa
konsepti­esitys

Lähetä sähköpostisi alla olevalla lomakkeella ja lataa maksuton infopaketti yrityksille. Löydät hyödyllistä tietoa hankkeesta, etenemisestä, tiloista ja toiminnoista.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Hybridikortteli lukuina

  50 000 kemkokonaislaajuus

  12 000 m²monipuolisia liikunta- ja urheilutiloja

  2 400katsojan sisäareena

  8 500 m²liike- ja toimistotiloja

  4 000 m²opetus- ja koulutustiloja

  150lyhytaika-/ opiskelija-asuntoa

  Hakajäät lukuina

  3 000 katsojan pääareena

  4 000 m²liike- ja palvelutiloja

  2 000 m²ohjeisharjoittelutiloja

  Tutustu
  asema­kaavaan

  Katso tulevaan: mitä rakennetaan ja mihin sekä kuinka järjestetään nykyaikaiset ja monipuoliset puitteet huippu-urheilulle, tutkimus- ja kehitystyöllä sekä alan yrityksille?

  Tutustu aineistoihin

  Toimija­haku­tilaisuus

  Ota rohkeasti yhteyttä

  Onko kysymyksiä tai löytyykö sinulta hyvä idea, jonka haluat jakaa? Mielipiteesi on meille ensiarvoisen tärkeä.

  Vastaamme mielellämme

  Mikko
  Heikkinen