Siirry pääsisältöön

Elämystalous tulevaisuuden veturina

Urheilutapahtumat ovat yksi Tampereen matkailun keihäänkärjistä, ja tapahtumateollisuuden taloudellisen merkityksen odotetaan jatkavan voimakasta kasvuaan. Yksi Tampereen kaupungin tärkeimmistä strategisista tavoitteista onkin tapahtumaliiketoiminnan edistäminen ja mahdollistaminen.

Tähän huutoon pyrkii omalta osaltaan vastaamaan Hakametsä Sport Campus. Kampushankkeeseen sisältyy Hakametsän ikonisen jäähallin modernisoinnin lisäksi myös uusi tasokas sisäpalloiluareena. Molemmat suunnitellaan alusta loppuun kansainvälisen tason tapahtuma-alustoiksi, jotka vastaavat niin ulkoisilta puitteiltaan kuin myös palvelu- ja varustelutasoltaan modernin tapahtumajärjestämisen tarpeisiin.

Uutta Hakametsää ei kuitenkaan rakenneta pelkän liiketoiminnan ehdoilla, vaan siitä halutaan luoda vetovoimainen matalan kynnyksen liikuntakeskus kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille. Urheiluyhteisön kanssa suunniteltujen tasokkaiden harjoitteluolosuhteiden lisäksi kampuksella panostetaan vahvasti myös kaikille saavutettavissa oleviin ulkoliikuntapaikkoihin.